Ossi Ojutkangas — sodassa kaikkia vastaan "En yritä loukata ketään erityisesti, vaan tasapuolisesti kaikkia." - Kalervo Palsa

Kaikki blogit puheenaiheesta Kauneusihanteet

Itseensä tyytyväinen ihminen on vihollinen numero yksi

YLE julkaisi 15.1.2017 mainion jutun otsikolla Miksi olemme niin julmetun tyytymättömiä painoomme? – Psykologi: "Länsimainen kauneuskäsitys yhä epärealistisempi". Jutussa kerrotaan, kuinka valtaosa suomalaisista naisista ja miehistä haluaa laihtua. Psykologi Susanna Anglé huomauttaa, että kyselyn tulos heijastaa myös nykypäivää: suomalaisista miehistä kun noin kaksi kolmasosaa ja naisista noin puolet on ylipainoisia.

Anoreksia on tappava sairaus!

En tiedä syntymekanismeja anoreksiaan, vaikka ajattelen sen yleensä johtuvan nykyisistä täysin päin helvettiä olevista kauneusihanteista. Ei luuranko ole oikeasti kaunis, mutta sporttiset ladyt rocks!

Kauneusihanteita tuleekin muuttaa entistä enemmän niin sanottujen tavallisten ihmisten suuntaan ilman meikkejä ja sairaalloista painontarkkailua. Oikeasti kauniit naisen kasvot ovat itse asiassa kauniimmat ilman meikkejä.

Tässä vielä video aiheesta:

Naiset ja ulkonäkö

Uuden Miss Helsingin ulkonäköä haukuttiin. Ei uutta Pohjoisen auringon alla.

Naisten ulkonäkö on vapaata riistaa. Tässä pätee sananlasku: nainen on naiselle susi. Eivät miehet pahimpia loukkauksia keksi, vaan toiset naiset.

Huomenna sinäkin voit olla ruma

Helsingin Sanomat uutisoi tänään kuinka työhön halutaan lihaksikas, sitkeä maratoonari. Jos työntekijä ei näytä vahvalta saattaa hän syrjäytyä. Artikkelin aihe on tärkeä ja vakava: Suomikin näyttää imevän päivä päivältä enemmän vaikutteita anglo-amerikkalaisesta kulttuurista.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä